Welkom!

Mijn Hoed… is een lichtvoetig, muzikaal en poëtisch portret van een familie die uit zeven Vingerhoeden bestaat. Het verhaal speelt zich voornamelijk af in de jaren vijftig en begin jaren zestig.

Mijn Hoed… is ook een kleine hommage aan Lier en aan de Kluizenwijk van Felix Timmermans, buurman van onze grootouders.

***

“Ik heb als niet-inwoner van Lier enorm genoten van die entertainende voorstelling. Zó ontspannend en tot in de puntjes afgewerkt! Grappig, spiritueel, meeslepend… ik zat met momenten echt ook in een andere tijd. Muziek, choreo, film… alles vloeide in mekaar. Fantastisch dus! ’t Was echt amusement in de goeie zin van het woord; aan de spelers te zien hebben ze ook genoten.”

***

“Amai seg, helemaal onder den indruk van de voorstelling. Ik hoor overal in Lier de mooiste en welgemeende commentaren. Mijn hoed-t je af!!!”

***

“Het toneelstuk was top, voor herhaling vatbaar, proficiat familie Vingerhoets! Dit moeten ze echt meer doen… ik moet dringend eens door Lier trekken, zoals naar de Zimmertoren en het Felix Timmermanshuis zodat ik een beetje beter van mijn stad op de hoogte ben!”

***

“Familie Hoets moe maar voldaan zeker? ’t Was goe! Ik vond het ook interessant om de verhalen te horen omdat we 10 jaar in het Looks gewoond hebben. Ongetwijfeld veel nostalgie en heimwee bij de oudere kijkers denk ik. Echt puik werk!”

Speeldata hernemingen

Vrijdag 23, zaterdag 24 november 2018 om 20u15
Zondag 25 november 2018 om 15u

Praktisch

Locatie: Jezuïtenkerk Lier, ingang via Academie (Gasthuisvest 50).
Duur:
90 minuten (zonder pauze).
Tickets: € 14 (vaste prijs). Er zijn geen genummerde plaatsen.

Contact

Bij vragen kan u ons contacteren via: info@mijnhoed.be

Bezoek ons op Facebook